Implică-te

Implică-te

Sunt mai multe feluri în care poți contribui

Dacă ești administrator sau deții o firmă privată, poți contribui direct la protecția și conservarea primului parc natural urban din România. Codul fiscal prevede posibilitatea ca 20% din impozitul pe profit al companiei să fie direcționat până la sfârșitul anului către o entitate non-profit.

Vom folosi fondurile astfel direcționate pentru protecția parcului, dezvoltarea programelor de educație pentru natură dedicate copiilor și demararea primelor programe de reconstrucție ecologică a zonei.

Descarcă aici un model de contract de sponsorizare sau contactează-ne pentru mai multe detalii despre proiectele pe care le putem realiza împreună!

credit_card

DONEAZĂ!

Susține Parcul Natural Văcărești și activitățile administrației printr-o donație folosing serviciul paypal sau prin transfer bancar:


PAY PAL:

Bancar:

ASOCIAȚIA PARCUL NATURAL VĂCĂREȘTI

Alpha Bank, Sucursala Stirbey Voda, București

Cont: RO74BUCU2281215941096RON

CIF: 34113543

inima

SHARE THE LOVE

Vrei să ajuți altfel? Nici o problemă! Sunt și alte metode de a te implica.


FII SUPORTER!

Urmărește, tag-uiește și share-uiește mesajul mai departe. Abonează-te la canalele noastre sociale:

FII VOLUNTAR!

Înscrie-te voluntar pentru parc și poți participa la activități precum: amenajarea și întreținerea infrastructurii parcului (poteci tematice, observatoare de păsări, puncte de informare etc.), monitorizarea biodiversității, educație pentru mediu și arii protejate și altele.

Completează formularul de aici și noi îți vom trimite invitații la acțiunile de voluntariat.

FII VIGILENT!

Și tu poți proteja parcul raportând orice activitate de natură suspectă pe care ai observat-o în parc: