RANGER URBAN – Parcul Natural Vacaresti

Parcul Natural Văcărești a apărut din dorința oamenilor de a primi natura în oraș. Am primit-o și vrem să avem grijă de ea: să o curățăm de deșeuri, să o păzim de foc și de braconieri, să o masurăm si să-i numărăm speciile, să-i analizăm sănătatea și să o observăm discret, învățând de la ea bunul simț și echilibrul.
Te vrem în echipa de Rangeri Urbani ai parcului!
Cine sunt ei?
Rangerii Urbani au făcut ca Parcul Natural Văcărești să existe. Sunt cei care îl patrulează, îl curăță și-l apără. Sunt oamenii care donează, care participă și care se implică. Rangerii urbani sunt voluntarii care vor transforma parcul într-o școală vie dedicată naturii și oamenilor, și mai mult decât atât: ne sunt prieteni.
Dacă descrierea ți se potrivește, completează formularul de mai jos și fă-ne o vizită. Avem multă treabă la parc!
Descarcă de aici ghidul rangerului urban.

RANGER URBAN


  Ranger Urban


  Datele din formular vor fi păstrate confidenţiale.

  Activităţile de voluntariat vor fi realizate în baza contractelor de voluntariat întocmite conform Legii voluntariatului nr. 95/2001 cu completările şi modificările ulterioare.

  La activităţi pot participa voluntari cu vârsta de peste 18 ani, pe bază de contracte de voluntariat. Voluntarii minori pot participa numai în cadru organizat, în baza protocoalelor de colaborare cu instituţiile de învăţământ şi numai însoţiţi de către cadre didactice din cadrul acestora.

  Prin completarea acestui formular, voluntarul înscris în programul de voluntariat al Parcului Natural Văcărești acceptă să fie informat periodic cu privire la acţiunile de voluntariat desfăşurate de către administrația parcului.

  Administrația Parcului Natural Văcărești îşi rezervă dreptul de a selecta voluntarii dintre cei înscrişi pentru o anumită acţiune de voluntariat în funcţie de necesităţi şi tipul acesteia.

  Detaliile organizatorice pentru fiecare acţiune în parte vor fi comunicate voluntarilor înscrişi în programul de voluntariat la anunţarea acţiunii şi ulterior fazei de selecţie a voluntarilor.

  Datele cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu regulamentul european nr.679 din 2016.