RESURSE

Aplicația mobilă care te ghidează prin Văcărești!

Dragi prieteni, am lansat aplicația de vizitare a parcului!

Am concentrat aici multă informație generoasă, un adevărat tur ghidat virtual. Este suportul informațional al vizitatorului și vă încurajăm să o downloadați și studiați puțin chiar înainte de a veni în parc.

Foarte ușor de folosit, cu ajutorul ei vă puteți orienta și mai bine pe potecile parcului și găsiți explicații cu privire la (aproape) tot ce se află în jurul vostru.

Sună bine, nu-i așa? Vă puteți alege traseul pe care vreți să îl urmați și puteți studia pe îndelete elementele informative de la fiecare punct de interes.

Aplicația cuprinde mult mai multă informație decât am fi putut integra în panouri informative, este foarte simplu de accesat și prietenos de studiat. Conține fotografii, locații exacte și permite chiar transmiterea observațiilor vizitatorilor în timp real, către echipa noastră. Oferă informații despre speciile de floră și faună, proiecte și activități, istoric, comunitatea învecinată, despre echipa noastră și detalii specifice zonei în care te afli. Descarc-o și hai în parc! :)

Descarcă de aici aplicația pentru Android si IOS:

Aplicația este dezvoltată cu sprijinul Alpha Bank România.

#naturalausata #evoluamimpreuna #vacaresti #naturalausata #together