ECHIPA

DAN BĂRBULESCU

Membru Fondator, director executiv

Are o experiență de 15 ani de lucru în organizații neguvenrnamentale și de 10 ani în proiecte de ecologie și protecția mediului. Înainte de Văcăresti, a fost directorul executiv al organizației Salvați Dunărea și Delta. Are o licență în istorie (Universitatea din București), un master în politici publice (Queen Mary, University of London) și este într-un program de doctorat în cadrul Facultătii de Biologie (Universitatea din București) studiind serviciile ecosistemice oferite de Parcul Natural Văcăresti.

Nicoleta Neacșu

Manager Financiar

Este parte din echipa executivă a asociației din anul 2021. Are o experiență de lucru în management financiar de peste 20 de ani. In prezent colaborează cu mai multe organizații neguvernamentale ajutându-le să fie mai transparente și mai eficiente din punct de vedere financiar.

VLAD CIOFLEC

Biolog specializat în reptile și amfibieni, pasionat de păsări și mamifere.
Studiază parcul de doisprezece ani, urmărindu-i cu mare atenție dinamica naturală. Vlad este cel care a redescoperit singura specie de șarpe boa din țara noastră și coautorul cărții "Păsările din Lunca și Delta Dunării".

În cadrul Asociației, este implicat în activitățile de monitorizare a biodiversității, de management al habitatelor și de ghidare a grupurilor de vizitatori.

MARIUS STOICAN

Este responsabil cu realizarea tuturor amenajărilor din cadrul proiectelor implementate, coordonatorul proiectelor de infrastructură turistică din parc, având o experiență de peste 10 ani ca voluntar în proiecte de realizare infrastructură turistică în arii protejate.

Radu Dragomirescu

Pasionat de natură, nu ezită niciodată din a se ”murdări” pentru a înțelege mai bine mediul înconjurător. Are o experiență de peste 7 ani în educare și promovare a naturii. În prezent este student al Facultății de Medicină Veterinară din București. A realizat un externship alături de National Geographic și continuă să aprofundeze cunoștiințe prin diferite programe de formare. Voluntar din 2017 în cadrul Asociației Parcul Natural Văcărești.

 

Email: radu@parcnaturalvacaresti.ro

CONSILIUL DIRECTOR

ADUNAREA GENERALĂ

Dan Barbulescu, Membru Fondator

Helmut Ignat, Președinte

VLAD CIOFLEC, Membru asociat

Cristi Lascu, Membru fondator