TERMENI ȘI CONDIȚII

Utilizarea magazinului virtual www.parcnaturalvacaresti.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții, fapt pentru care vă recomandăm citirea lor cu atenție. Asociația Parcul Natural Văcărești își rezervă dreptul de modificare a prevederilor și termenilor enunțați, fără notificări prealabile. Versiunea cea mai recentă a termenilor și condițiilor de utilizare este publicată pe www.parcnaturalvacaresti.ro.

Definiții:

Acest magazin virtual este întreținut și administrat de Asociația Parcul Natural Văcărești, denumită în continuare generic Furnizor. Persoană fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.parcnaturalvacaresti.ro va fi denumită Client. Adresa web www.parcnaturalvacaresti.ro este proprietatea Asociației Parcul Natural Văcărești și va fi denumită în continuare parcnaturalvacaresti.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul parcnaturalvacaresti.ro vor fi denumite în continuare Conținut.

Drepturi de autor:

Întregul conținut al site-ului este proprietatea Asociației Parcul Natural Văcărești și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Asociației Parcul Natural Văcărești a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.parcnaturalvacaresti.ro în scopul copierii conținutului, de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conținutului. Fotografiile și datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Asociației Parcul Natural Văcărești.

Securitatea datelor personale și a informațiilor:

Datele personale introduse de către Client vor fi folosite de Furnizor numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., în niciun caz nefiind furnizate/vândute unei terțe părți. Furnizorul nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu dezvăluie adresa de e-mail a Clientului altor persoane care accesează paginile acestui site fără acordul explicit al Clientului.

Declinarea responsabilității:

Conținutul site-ului parcnaturalvacaresti.ro a fost realizat cu mare atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. Totuși, erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tiparire sau afișare, în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile produselor, etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost greșit introduse în bazele de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța Clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, din cauza modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă din partea producătorilor. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligația să verifice produsele în momentul primirii acestora. După acceptarea prin semnătură a produselor de către client, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor în niciun fel și deasemenea, nici returnarea produselor.

CONDIȚII COMERCIALE

Promisiunea de cumpărare:

După lansarea de către Client a comenzii de produs/produse, acesta va primi automat mesajul de confirmare al comenzii sub formă unui email ce include factura proformă (în cazul optării pentru metoda de plată prin transfer bancar). Astfel, se încheie valabil contractul de vânzare-cumpărare între părți. În cazul optării pentru metoda de plată prin card, contractul se încheie valabil în momentul confirmării plății de către procesatorul de plăți. Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele cu privire la care clientul și-a exprimat opțiunea de a le cumpăra, prin lansarea unei comenzi online, comandă care i-a fost confirmată ulterior de către Asociația Parcului Natural Văcărești, iar societatea își asumă promisiunea de a o livra în termenii stabiliți, iar Clientul își exprimă promisiunea de a o cumpăra.

Livrarea Produselor

Echipa Asociației Parcului Natural Văcărești depune eforturi susținute pentru menținerea acurateții informațiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea, nu poate garanta și nu își poate asuma răspunderea că informațiile sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte și fără erori. Prețurile, ofertele și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă. Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ. Toate prețurile și produsele prezentate sunt valabile în limita stocului. Valoarea maximă a obligațiilor Asociației Parcului Natural Văcărești față de orice client în cazul livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de companie de la clientul respectiv.

Prețuri

Prețurile prezentate pe acest site sunt exprimate în LEI. Asociația Parcului Natural Văcărești depune toate eforturile în a furniza informații corecte despre prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele prețuri să fie eronate. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, Asociația Parcului Natural Văcărești are dreptul să anuleze comanda Clientului. Asociația Parcului Natural Văcărești își rezervă dreptul de a anula comanda, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți una față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele situații, și nu numai: – prețurile afișate pe site-ul www.parcnaturalvacaresti.ro sunt rezultatul unei erori tehnice (de ex. preț derizoriu: prețul afișat este mult mai mic față de prețul real al produsului); – datele furnizate de către Client pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

FRAUDA:

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului parcnaturalvacaresti.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul parcnaturalvacaresti.ro, va fi considerată drept tentativă de fraudare a site-ului parcnaturalvacaresti.ro și va face obiectul unei plângeri penale la organele de poliție, împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

LITIGII:

Orice litigiu apărut între Client și Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, de pe raza municipiului București. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, Clientul își asumă în totalitate răspunderea.

Tel: 0751.028.222 (L-V: 09:00-17:00) contact@parcnaturalvacaresti.ro

Magazin online operat de: Asociația Parcului Natural Văcărești CUI: 34113543 Sediul social: strada Gheorghe Petrașcu, nr. 53, bloc PM53, scară A, etaj 5, apartament 67 - București, sector 3