Vizitează-ne

Vizitează-ne

Vizite la Observator

 

În apropierea Parcului Natural Văcărești, la ultimul etaj al blocului T4 din complexul rezidențial Asmita Gardens, a fost amenajat Observatorul Parcului Natural Văcărești, prin amabilitatea Alpha Bank și Asmita Gardens. Aici vizitatorii au ocazia de a admira panorama superbă a celui mai mare parc din București de la o înălțime de 60 m.

Observatorul poate fi vizitat de luni pînă vineri, între orele 10-18. Accesul este liber, fiind necesară doar o programare în prealabil.

Adresa noastră este: Splaiul Unirii, nr. 168, bl T4, Etaj 16, ap. 1601, Sector 4, București

Ne poți scrie la adresa: contact@parcnaturalvacaresti.ro sau folosind formularul de contact de mai jos.
 

Poteci și trasee

 

În prezent, există traseul tematic ”Poteca biodiversității urbane”, cu o lungime de 2,3 km, care poate fi parcurs în aproximativ 1 h.

Iubitorii plimbărilor cu bicicleta pot opta pentru parcurgerea traseelor de bicicletă, amenajate pe coama digului – ”Belvedere” și în interiorul parcului – ”Printre bălți”. Acestea au o lungime totală de 8 km și sînt prevăzute la intersecții și din loc în loc cu indicatoare care arată direcția și distanța pînă la următorul punct de orientare.

Accesul în parc se poate face din fața Complexului Asmita Gardens (acces pedestru) sau din Strada Săvinești (acces pedestru și pentru biciclete).

 

Harta_PNV_web.jpg

descarca harta în format pdf   descarca

Tururi ghidate

 

Echipa Asociației Parcul Natural Vacarești organizează în anotimpurile calde tururi ghidate pentru preșcolari, elevi și studenți. Un tur durează aproximativ 2h și este ghidat de specialiști biologi, ornitologi sau ecologi.

Dacă ești profesor și vrei ca elevii tăi să cunoască natura într-un loc autentic, contactează-ne completând formularul de mai jos.

 

înscriere grupuri

pentru tururi ghidate completeaza formularul de mai jos


Reguli de vizitare

viitorul parcului depinde de noi toțiPe suprafața parcului sunt permise următoarele activități:
Te rugăm să respecți următoarele reguli de vizitare în Parcul Natural Văcărești: